Apple iPhone 4S

Categorieën Mobiele Telefoons

De iPhone 4S. Eindelijk is de opvolger van de iPhone 4 gelanceerd. De iPhone 4 was een van de beste producten die ooit ontworpen is door Apple. Om die reden is het dan ook de nummer één gsm van de wereld geworden. Omdat het al zo’n goede gsm was hebben ze bij Apple besloten om het geweldige ontwerp te behouden en alleen aanpassingen in de mobiele telefoon zelf te doen. Als eerste hebben ze er een Dual Core A5 chip in gebouwd welke ervoor moet zorgen dat de iPhone 4S twee keer zo snel reageert als iPhone 4 en ook nog eens de graphics zeven keer zo snel kan weergeven. Spelletjes en applicaties zullen veel sneller opstarten en de graphics zullen beter worden weergeven. Daarnaast is de batterij ook verbeterd. Voorheen kon je met de iPhone 4 maximaal 7 uur via 3G bellen, nu is dat 8 uur geworden.

Apple iPhone 4S

Toen de iPhone 4 gelanceerd werd en in de winkels terecht kwam, werd er al snel commentaar geleverd op de antenne. Dit probleem hebben ze bij de iPhone 4S verholpen door twee antennes in het toestel te verwerken en de iPhone heel slim tussen de antennes te laten wisselen. Het downloaden zal met de iPhone 4S ook een stuk sneller gaan. Je zult in de toekomst een spelletje, applicatie of muziek met een snelheid van 14,4 Mbps binnen kunnen slurpen wat bijna dubbel zo snel is als de iPhone 4.

Ook is er nog de verbeterde camera. Met maar liefst 8,0 megapixels kan de camera veel strakkere foto’s maken. Dit komt omdat het aantal pixels dat weergeven kan worden met 60 procent gestegen is in vergelijking met de iPhone 4. Ook is er een Hybrid IR-filter aan de camera toegevoegd waardoor ’s nachts ook duidelijkere foto’s gemaakt kunnen worden. Ook het filmen is verder geoptimaliseerd. Waar de iPhone 4 HD video’s kan maken met een resolutie van 720p, kan de iPhone 4S HD video’s maken met 1080p, net allemaal weer wat mooier en scherper.

iOS 5

Daarnaast beschikt de iPhone 4S over iOS 5. iOS5 is het nieuwe besturingssysteem van Apple wat weer verder geoptimaliseerd is. Denk bijvoorbeeld aan iMessage. Met iMessage heeft Apple een nieuwe berichtenservice gelanceerd waarmee iedereen met een iPhone, iPad of ander product van apple gratis met elkaar kan communiceren (een soort Whatsapp voor Apple producten). Daarnaast is er de slimme assistent genaamd Siri. Hiermee kun je jouw iPhone 4S volledig besturen via jouw spraak. Geef je gsm opdrachten en ze worden direct voor jou uitgevoerd. Als laatste willen we nog even het nieuwe iCloud onder je aandacht brengen. Met iCloud worden al jouw bestanden online opgeslagen. Zodra jij bijvoorbeeld een nieuwe cd koopt via jouw iPhone, wordt dit automatisch gesynchroniseerd met bijvoorbeeld je computer of je iPad zodat de nieuwe muziek daar ook direct op staat. Dit geld ook voor foto’s, video’, email en ga zo maar door.

Vergelijk alle abonnementen met de Apple iPhone 4S

Apple iPhone 4S abonnementen vergelijken

Vergelijk de Apple iPhone 4S bij de verschillende aanbieders

Apple iPhone 4S Reviews

Lees reviews over de Apple iPhone 4S van anderen, of laat zelf een review achter