Nokia Lumia 920

Categorieën Mobiele Telefoons

De Nokia Lumia 920 is de nieuwste mobiele telefoon van Nokia welke wij onder de loep hebben genomen zodat je kunt verwachten wat je koopt. Deze gsm is uitgerust met het Windows Phone 8 besturingssysteem waardoor de bediening van deze mobiele telefoon een hele nieuwe ervaring is geworden. Een dikke 8 megapixel camera, een lekker groot ultra gevoelig beeldscherm en de diepe integratie van diverse apps maakt de Nokia Lumia 920 een geduchte concurrent.

Nokia Lumia 920

De Nokia Lumia 920 wordt geleverd in een klein blauw doosje met daarop de Lumia 920 in de verschillende kleuren waarin de mobiele telefoon besteld kan worden. Zodra je het doosje openmaakt zie je het eerste de gsm. Als wij hem in de handen nemen is hij wat zwaarder dan de concurrerende toestellen maar dit is helemaal niet erg. De mobiel telefoon voelt erg degelijk aan en niet zo goedkoop als bijvoorbeeld de nieuwste iPhone 5. Zodra we de simkaart in de telefoon gedaan hebben (micro sim) en de telefoon aanzetten komen de logo’s van Nokia en Windows Phone langs.

Het is nu de bedoeling dat je de basis instellingen van de telefoon instelt en tijdens dit proces worden er automatisch enkele apps geïnstalleerd. Zodra dit allemaal klaar is ben je ‘ready to go’ en kun je gaan wennen aan deze mobiele telefoon, het besturingssysteem is namelijk helemaal anders dan dat van Apple of Android waardoor de mensen die overstappen naar deze gsm zeker even moeten wennen. Echter gaat dit wennen heel snel en waren wij blij verrast met de manier waarop Windows Phone 8 werkt.

Het startscherm van de Nokia Lumia 920 met de zogenoemde ‘Live Tiles’ werkt heel overzichtelijk en doordat je zelf de grootte en positie van de Tiles in kunt stellen kun je het helemaal personaliseren. Via de Windows Market kun jij de meeste apps wel vinden. De Windows Market is nog niet heel erg groot dus sommige apps zul je er niet vinden, maar apps van bijvoorbeeld de Rabobank, Skype, Whatsapp, en andere veel gebruikte apps zijn gewoon gratis te downloaden en gratis te gebruiken.

Nadat wij de Nokia Lumia 920 nu een kleine week in ons bezit hebben zijn wij al helemaal gewend aan de telefoon en willen wij niet meer terug naar de iPhone die wij hiervoor hadden. Het leuke hieraan is dat je eens iets helemaal nieuws hebt waar erg goed over na gedacht is waardoor het allemaal erg fijn werkt. Zelfs mensen die niet handig zijn met een telefoon kunnen goed met de Nokia Lumia 920 overweg want wij hebben meerdere mensen van boven de 60 gevraagd om eens met de telefoon bezig te gaan en het was erg leuk om te zien hoe handig ze hierin waren. Jij kunt deze mobiele telefoon direct bij veel webwinkels vergelijken en bij de goedkoopste bestellen zodat je hem morgen nog in huis hebt. Met of zonder abonnement, de Nokia Lumia 920 koop je het goedkoopste bij Xantel.nl

Vergelijk alle abonnementen met de Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920 abonnementen vergelijken

Vergelijk de Nokia Lumia 920 bij de verschillende aanbieders